HTML

Antikritikus Tömeg

Zene, zene és zene. Érdekes lemezek. Nemszokványos zenekritika, laikusoknak.

Friss topikok

  • Celebkiller: Sade-ba beleszeret az ember és úgy marad. Nincs segítség! Nincs menekvés! (2011.08.13. 17:02) Sade: Stronger than pride (1988)
  • Eurydice: Marry me or die! Touchin' lol (2009.07.21. 15:51) Tom Waits: Rain Dogs (1985)
  • Eurydice: Mestre, örülök, hogy végre láttalak játszani, mindig csak ígérgetted... E (2009.04.24. 15:51) Lana: Trippy Love
  • Eurydice: Látom összeszedted magadat, helyes. Mikor lesz már Cseh Tamás? Megírjam azt a CD-t karácsonyra. (2008.11.17. 16:24) Marvin Gaye: Trouble Man OST (1972)
  • sejk: Nem a megverés miatt tört félbe Chet karriere, hanem mert drogos volt, és már jóval korábban. Ebbe... (2008.11.17. 09:32) Chet Baker: Chet (1958)

Linkblog

The Roots: Game Theory (2006)

Antikritikus 2008.10.31. 00:38

Nos, a mai öngyilkos poszt, mivel hajnalban kelnem kell, de a hű rajongóim és a kibaszott neurózisom, hogy márpedig nekem írnom kell ezt a blogot,hogy az emberek igenis tudjanak normális zenéket összeszedni nem hagy nyugodni. Tulajdonképpen ma azon gondolkoztam, hogy zenekritikát írni egy baromság, mert majdnem mindegy mit mond neked egy "kritikus" vagy tetszik neked az adott lemez, vagy nem, ezen nem lehet segíteni, hogy ez ezért vagy azért jó. Ha NEKED nem jön be, akkor ne hallgasd. Itt jön be a sznobfaktor meg egy csomó pszichológiai dolog, és akkor már el is evezünk a slágergyártás vizei, meg a popzene lábvízzé válása felé, meg - például - a hip hop halálához.

By the way, nem véletlen hogy Eminem - aki tud egy két dolgot a hiphop ról ÉS megteheti/van elég vér a pucájában ahhoz, hogy megtegye hogy ne megélhetési zenész legyen, azt nyilatkozta, hogy a Hip Hop mint olyan, halott.

Nas, aki egy arrogáns fasz, ahogyan a kőgazdag hiphop előadók nagy része az, egyenesen egy albumot adott ki, ahol virágot tesz a hiphop még nem befedett sírjára. Nos a Roots, akik azért nem akárkik, 2006 ban nyilatkoztak hasonlóan ezen a lemezen. Látszott, hogy a banda tagjainak elég sok mindennel tele lett a tökük, mert a lemezen szépen elreppelgetk a problémáikat, több elektronika, itt ott lehet érezni egy két kortársabb hangszerelést is, momentán nincs időm, hogy nagyon a stáblistában turkáljak, de azért meg lehet nézni ki a producer.

A lemez jó. Szerintem.

Várjál... Tényleg jó.

Címkék: hiphop feketelemez

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://antikritikus.blog.hu/api/trackback/id/tr56741617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása